Izvor: Blic
12.11.2021 u 17:35
0

UEFA KAZNILA ZVEZDU: Zbog incidenta na utakmici sa Midtjilandom, Crveno-beli igraju pred praznim tribinama i plaćaju kaznu

Evropska fudbalska federacija kaznila je Crvenu zvezdu zbog dešavanja na utakmici sa Midtjilandom.

Discplinski organi su crveno-bele kaznili jednom utakmicom bez publike i novčano sa 45.000 evra zbog dešavanja na utakmici četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:  Brojke na strani crveno-belih

Na duel protiv Ludogoreca, na tribine će moći da uđu samo deca do 14 godina.

Razlog za ovakvu odluku koja je stigla iz Niona su dešavanja nakon poslednjeg zvižduka, kada su tvrdim predmetima zasuti arbitri, a pogođen pomoćnik Dejana Stankovića. S obzirom na uslovnu kaznu koju su crveno-beli imali od pre, UEFA nije želela da progleda kroz prste na ovako nešto.

PROČITAJTE JOŠ: STOJKOVIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Defanzivac ne putuje u Lisabon!

Crvena zvezda će zato meč petog kola grupne faze, koji je na programu 25. novembra igrati pred najmlađim navijačima, kao što je to slučaj bio ovog leta protiv Kairata.

Podsećamo, Evropska kuća fudbala je kaznila Crvenu zvezdu, zbog vređanja Ibrahimovića na utakmici sa Milanom, sa dve domaće utakmice bez prisustva navijača, s tim da je druga bila uslovna, ako bi se izgred ponovio u narednih godinu dana.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter