Izvor: Alo.rs
18.08.2020 u 19:42
0

UEFA NIKAD OŠTRIJA: Izbacuje još jedan klub iz tzv Kosova!

Fudbalska utakmica između Prištine i Linkolna u okviru pretkvalifikacione faze za Ligu Evrope je otkazana, saopštio je portparol kluba iz Prištine Avni Durmiši.

Durmiši je rekao da vlasti Gibraltara nisu dozvolile da se utakmica odigra, nakon što je osam igrača Prištine testirano pozitivno na koronavirus, prenosi prištinska Koha.

SAZNAJTE JOŠ

BRNABIĆ PORUČILA: Postrojenje u Vinči jedan od najznačajnijih projekata u oblasti zaštite životne sredine!

NEVREME SE PRIBLIŽAVA SRBIJI: Uključen CRVENI meteoalarm!

KAO NA FILMU: Nišlija fotokopirao evre, pa vraćao dugove?!

KINESKI AMBASADOR SNIMLJEN KAKO GAZI PO LJUDIMA: Reakcije pristižu sa svih strana! (FOTO)

ISIDORINA PORODICA U VELIKOJ ŽALOSTI: Nebojši Pajkiću se ruke tresu, radi samo jedno!

Prema rečima Durmišija UEFA nije donela odluku i Priština očekuje da će Linkoln biti primoran da odigra meč u jednoj od retkih zemalja koje su pristale da budu organizatori ovakvih mečeva.

Kako je rekao, postoji opasnost da bude doneta odluka kao u slučaju Drite.

Šampion tzv. Kosova kažnjen je službenim rezultatom (3:0) nakon što su neki igrači testirani pozitivno na Covid-19 pre meča sa Linfildom u finalu pretkvalifikacionog turnira za Ligu šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter