Izvor: Alo
25.09.2024 u 07:58
0

VLAHOVIĆ U LJUBAVNOJ KRIZI: Napadač Juventusa zbog NJE nije u formi?

Da li se u ovome krije pad forme?

Napadač Juventusa Dušan Vlahović ne blista od početka sezone. Mnogi se pitaju zašto je daleko od prepoznatljive forme, različita su nagađanja, a u tom smislu najdalje je otišao torinski sportski dnevnik „Tuttosport“.

PARTIZANOVCI ODLUČNO: Nema pregovora sa Vučelićem, Vazurom i Zečevićem, Ljajić nije naš kandidat!

Međutim, uredništvo popularnog lista ovog puta obojilo je žutim tekst o „devetki“ bjankonera, dovodeći njegovu lošu formu u vezu sa privatnim životom.

To se donekle poklapa sa razlozima koji su navedeni prošlog avgusta u Fudbalskom savezu Srbije, kada je Vlahovićev izostanak sa spiska selektora Dragana Stojakovića obrazložen „porodičnim problemima“. Napadača reprezentacije Srbije nema ni na širem spisku za oktobarsko okupljanje nacionalnog tima.

„Tuttosport“ insinuira da je Vlahovićeva veza sa partnerkom Vanjom Bogdanović upala u novu krizu i da je, verovatno, došlo do razlaza dvoje mladih koji se poznaju praktično od malena. Kao „dokaze“ list navodi da je mlada Beograđanka ugasila Instagram profil uporedo sa nestankom zajedničkih fotografija i snimaka sa Dušanovog profila na ovoj društvenoj mreži.

– Juventusov centarfor je obrisao sve ‘hajlajtovane’ fotografije s devojkom – piše „Tuttosport“ i podseća da je par poslednji put zajedno snimljen prošlog jula na jednoj dnevnoj žurci na Ibici.

– Tada se čak spekulisalo da je Vanja trudna, ali su se tračevi ubrzo utišali jer nije bilo konkretnih dokaza – navodi se u tekstu objavljenom u utorak u kasnim popodnevnim satima.

„Tuttosport“ podseća da se prethodna Vlahovićeva kriza forme poklopila sa kratkoročnim razlazom sa partnerkom uoči njegovom prelaska iz Fiorentine u Juventus, kao i da je uspon njegove forme početkom 2024. godine usledio nedugo nakon što je došlo do pomirenja između njih dvoje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter