Izvor: B92.net
26.08.2020 u 13:23
0

VUČIĆ NAJAVIO: Srbija će dobiti stadion od 55.000 mesta, biće lepši od Alijanc arene

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ponovo je govorio o Nacionalnom fudbalskom stadionu.

PROČITAJTE JOŠ

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Putnik TUŽIO avio kompaniju, jer mu je na tek OPERISANU GLAVU pala torba

VREMENSKA PROGNOZA ZA 26. AVGUST: Danas pretežno sunčano i toplo!

On je tom prilikom rekao da će kapacitet stadiona biti 55.000 i da će biti lepši od Alijanc arene, doma fudbalera minhenskog Bajerna.

– Kad već predlažu da se stadion zove po meni, pošto je to valjda glupo. Pa je dobro da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000. Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelapan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od Alijanc arene u Minhenu. Ili meni bar tako izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu da nisam siguran da ćemo svuda grejače moći da obezbedimo – rekao je Vučić.

Vučić je prokomentarisao i navode da bi stadion mogao da se zove po njemu.

– Mislimo da Srbija to zaslužuje. Ako oni misle da treba da se zove stadion Aleksandar Vučić i to je sad neka ironija, pošto je to besmisleno i ne bi trebalo da se gradi stadion. Ja bih da vas podsetim da onda ništa ne bi trebalo da se gradi po njima… – dodao je on.

On je na kraju dodao da bi mnogo toga u Srbiji moglo da se zove „Aleksandar Vučić“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter