Izvor: Alo
08.06.2022 u 10:45
0

ZLATAN POTPISAO NOVI UGOVOR: Jedan detalj će vas oduševiti!

Milan je konačno uspeo da se vrati na tron na koji ga je poslednji put popeo upravo Zlatan Ibrahimović. Rosoneri su nakon 11 godina osvojili Skudeto. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

IBRAHIMOVIĆ VAN TERENA 8 MESECI! Ovo je RAZLOG!

Nakon toga, mnogi su očekivali da legendarni napadač okači kopačke o klin. U prilog tome je išla i objava Ibrahimovića, u kojoj je opisao sa kakvim se problemima muči već godinu dana. Odlučio je da ode na operaciju, a prema pisanjima italijanskih medija on će uskoro potpisati novi jednogodišnji ugovor. Ono što je oduševilo sve jeste činjenica da će novac u ugovoru biti simboličan, osim dogovorenih bonusa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter