Izvor: Novosti.rs
08.12.2020 u 15:40
0

ZVEZDA SE OGLASILA: Ovo je prava istina o Kataiu

Aleksandar Katai, fudbaler Crvene zvezde, imao je zdravstvene probleme u proteklih nekoliko dana, a tim povodom se oglasio i njegov klub.

Reprezentativac Srbije je propustio šest prethodnih utakmica, što je bio razlog da se u medijima pojave spekulacije o njeogovom zdravlju.

– U cilju sprečavanja daljih dezinformacija u vezi sa zdravljem Aleksandra Kataija, Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je naš prvotimac dobro i da svi nalazi ukazuju da će tako i ostati“, navedeno je u saopštenju.

SAZNAJTE JOŠ

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Vršio pritisak na svedoka da promeni iskaz

SAHRANA SUTRA: Postradali monah Stefan bio je PREPUN LJUBAVI prema svakom čoveku

KRV JE ŠIKLJALA SVUDA, ISPLIVALI NOVI DETALJI: Ubica MONAHA dolazio u MANASTIR na LEČENJE

SASTANAK U PALATI SRBIJA: Vučić razgovarao sa ambasadorima zemalja EU i Fabricijem FOTO

KORONA UDARILA NA SRBIJU PA NE PUŠTA: Evo kakva je situacija od grada do grada

Takođe, navedeno je da se on i dalje nalazi u fazi obavljanja lekarskih pregleda.

Ranije je javljano da Katai ima zdravstvene probleme i da oseća konstantan umor, što je ukazivalo na ozbiljan zdravstveni problem.

On je tokom karijere bolovao od trombocitopenije, nedostatka trombocita u krvi, ali je uspevao da se oporavi i vrati fudbalu.

Prvi put se to dogodilo 2012. godine kada je nastupao za Vojvodinu, a zatim i četiri godine kasnije, dok je nosio dres španskog Alavesa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter