Izvor: Alo
19.05.2024 u 09:07
0

ZVEZDINA KASA SE NAPUNILA! Nije računala na njega

Jako lep prihod za šampiona Srbije.

Pustila je Crvena zvezda prošlog leta talentovanog Andriju Radulovića u Vojvodinu. Nije dobila ni cent obeštećenja za njega, međutim ovog leta – itekako hoće.

Kada je 21-godišnjak prelazio u klub iz Novog Sada postignut je dogovor da šampionu Srbije pripadne 50 odsto od budućeg transfera.

A Radulović je ove sezone ekslpodirao. Krilni fudbaler je postigao sedam golova uz 10 asistencija na 37 utakmica u Superligi Srbije.

ŠTA IZAZIVA TOLIKI BES KOD TINEJDŽERA:Žestoka tuča juniora u Beogradu – Milan Gurović uleteo bez majice

Takav učinak je privukao pažnju mnogih klubova, ali je prema informacijama Mozzart sporta, trku dobio jedan klub iz MLS lige.

U ovom trenutku se ime novog kluba Radulovića čuva u tajnosti, ali je poznato da će na račun Vojvodine leći čak 2.000.000 evra!

Prema ranije postignutom dogovoru, Zvezda će dobiti tačno 1.000.000 evra što je i više nego lepa suma od momka na kojeg se nije računalo.

Kako letnji prelazni rok u Americi formalno počinje 18. jula očekuje se da do tada čitav posao bude i zvanično zaključen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter