Izvor: Sport
20.08.2024 u 19:06
0

HAOS PRED ZVEZDIN MEČ: Srbin pravio incidente, uhapšen

Jedna osoba uhapšena je u norveškom gradu Bode nakon napada na dvoje civila i jednog policajca pred utakmicu lokalnog Bode Glimta i Crvene zvezde, saopštila je norveška policija.

Kako javljaju tamošnji mediji, do incidenta je došlo kada je jedan neimenovani mladić, navododno iz Srbije, nasrnuo na tri osobe.

Prvo je otvorio vrata od automobila i udario čoveka koji se nalazio u vozilu, potom je utrčao u fast fud restoran i udario tamošnjeg radnika.

U ceo haos se ubrzo uključila i policija, a kada su pokušali da obuzdaju mladića, on je udario i jednog policajca, posle čega je priveden.

Policija je najavila da će svi učesnici incidenta, kao i svedoci, biti ispitani.

Podsetimo, Zvezda u utorak od 21.00 igra sa Bode/Glimtom u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter