Izvor: KURIR
11.07.2024 u 13:52
0

HEROJ EURA ZA VREME TAKMIČENJA IDE U ŠKOLU: Nadam se da me učiteljica neće poslati na popravni!

Fudbalu je ovo bilo potrebno! Da se prekine monotonija, utakmice sa najviše jednim ili dva gola, surova defanziva od strane selektora...

Da iskoči u prvi plan neko novo „ime“, da on bude početak i kraj svakog fudbalskog razgovora oko EURO. Fudbalu je bio potreban Lamine Jamal.

Dete, koje će 13. jula napuniti 17 godina, potpuno je opčinilo Evropu. Neverovatan talenat pretočen je u čistu magiju.

Gol protiv Francuza bila je samo kruna na svemu onome što je Jamal uradio u prethodnih mesec dana. Bar što se tiče fudbalskog terena. O onome kako je prošao van njega, tek čekamo da vidimo i čujemo rezultate.

– Nadam se da me učiteljica neće oboriti na popravni – izjavio je pred EURO Jamal u razgovoru za „Diaro Sport“.

Naime, ovaj mladić je učenik 4. razreda srednje škole. Pošto mu sportske obaveze ne dozvoljavaju da bude redovan đak, on nastavu pohađa vanredno.

– Poneo sam udžbenike u Nemačku. Imam „online“ nastavu i mislim da mi dobro ide – uz osmeh je priča ovaj dečačić kada je upitan za školu. Malo je reći da su svi oduševljeni onim što Lamine pokazuje na terenu…

– On je genije! Pravi genija… Moramo da brinemo o njemu, da nastavi da radi i da drži noge na zemlji. Imamo veliku sreću što je Španac i što ćemo uživati u njegovoj igri mnogo godina. Imamo tim sa puno sadašnjosti, ali više buducnosti – istakao je selektor „furije“ Luis De la Fuente.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pubity Sport (@pubitysport)

Podsećamo, fudbaler Barselone je pogotkom u 21.minutu utakmice Španija – Francuska postao najmlađi strelac u istoriji Evropskih prvenstava sa 16 godina, 11 meseci i 26 dana.

POTPUNO NEOČEKIVANO: Virtus u Partizanu pronašao zamenu za novog igrača Zvezde

PSŽ nudi 250 miliona evra

Fudbalski svet prodrmala je vest da jedan evropski velikan nudi 250 miliona evra za Jamala! Iako nije naveden klub, insajderi su počeli da spekulišu da se radi o PSŽ. Barselona je odmah odbila pomenutu ponudu.

Lamine ima ugovor sa Kataloncima do 2026. godine, ali i dogovor da ga produže do 2030. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter