Izvor: NOVA
16.06.2024 u 08:18
2

HRVAT NA MIZERAN NAČIN VREĐA PIKSIJA I „ORLOVE“: Ponovo šokirao region,najviše beba rođeno je nakon Oluje!

Kontroverzni stručni konsultant HRT-a i bivši fudbaler Dinama Joško Jeličić ponovo je šokirao javnost izjavama nakon poraza tamošnje selekcije na startu Evropskog prvenstva.

Uspeo je Jeličić da komenatarom na račun kritičara u Hrvatskoj, dozom jeftine filozofije i izlizanim doskočicama ubaci i priču o „Oluji“, akciji u kojoj je proterano i stradao na stotine hiljada Srba i da je uporedi sa vicešampionskom titulom Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

„Ovo je bila najlošija utakmica Luke Modrića koju sam ikada gledao. Brozović će i sa 50 godina pretrčati 50 kilometara, ali mu je reakcija puno sporija. Teško je biti u ovakvoj situaciji, nismo naučili na ovo i to je život. Igrali smo protiv protivnika koji je moderna ekipa, ima jasnu strukturu koja nas je nadigrala u svim segmentima. Jedan dekan filozofije rekao da je bolje izgubiti jednom 3:0, nego triput po 1:0“, kaže Jeličić.

 

NEVEROVATNA SCENA: Škoti navijaju da Srbija pobedi Englesku

Potom je opokušao da bude optimističniji.

„Treba im čestitati na pobedi i analizirati utakmicu, poraz je najbolji trenutak za kritičku analizu, videti gdje smo najslabiji, mentalno se skupiti i pripremiti za preostale dve utakmice. Na dve pobede smo od onoga što želimo, a to je osmina finala. Tamo smo sposobni svakoga pobediti“, kazao je on.

Posle bolnog poraza, a pred mečeve Hrvatske protiv Albanije i Italije, Jeličić je poslao poruku koja je odjeknula regionom.

„S obzirom na naš mentalitet, biće onih koji će naoštriti tastature. Imaju demografski podaci lako proverljivi. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je nakon Oluje 1995. godine i nakon Svetskog prvenstva 2018. Ovi što su naoštrili tastature, momci, bez medalje, teško“, poručio je bivši fudbaler.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “HRVAT NA MIZERAN NAČIN VREĐA PIKSIJA I „ORLOVE“: Ponovo šokirao region,najviše beba rođeno je nakon Oluje!”

  1. Kao što reče Šešelj: vi hrvati ste veliki po tome ne što se nikoga ne bojite već što se ničega ne stidite, a s obzirom da tako vređaš Srbe ličiš mi baš na potomka pokatoličenog Srbina, jer samo oni mogu na najgori način da vređaju svoj narod. Sram te bilo

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter