Izvor: KURIR
11.06.2024 u 08:31
0

HRVATSKI MEDIJI SVE IZNENADILI REČIMA O SRPSKOM ČUDU! Angelina Topić u centru pažnje u komšiluku: Pogledajte sa KIM je porede!

Angelina Topić ostvarila je veliki uspeh osvajanjem srebrne medalje u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Rimu. Postala je Srpkinja glavna tema u regionu, a hrvatski mediji uporedili su je sa legendarnom Blankom Vlašić.

Slobodna Dalmacija“ je objavila prelep tekst o srpskoj atletičarki i hrvatski novinari su sve iznenadili rečima o našoj velikoj nadi.

– Kombinacija uspešnog sportiste i roditelja trenera svima je poznata u Hrvatskoj. Dugo nas je svojim uspesima sve radovala Blanka Vlašić, koja se pod trenerskom palicom oca Joška pretvorila u jednog od najboljih sportista sveta.

Očigledno ima nešto u toj kombinaciji oca trenera i ćerke atletičarke, posebno u skoku uvis, trener Janija Koščaka je i njen otac Patrik.

A sada se stvara još jedna takva priča u našem komšiluku. Naime, tokom vikenda mlada srpska atletičarka Angelina Topić postala je vicešampionka Evrope u Rimu.

Skokom od 1,97 metara osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu i upisala još jedan veliki uspeh. Učinila je to uprkos zvižducima italijanske publike koja je pokušala da joj poremeti koncentraciju – stoji u pomenutom tekstu.

Zaista, lepe reči naših komšija koje bi trebalo još više da motivišu Angelinu da nastavlja da pomera granice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter