Izvor: novasport
20.12.2023 u 07:50
0

I NEKA IDE: Poznato gde Nejpir ide iz Zvezde nakon sukoba sa trenerom

Rešio pitanje novog kluba.

Crvena zvezda je doživela ubedljiv poraz od Real Madrida rezultatom 72:58 pred svojim navijačima u 15. kolu Evrolige, a susret je imao uvertiru u vidu problema sa Šabazaom Nejpirom koji je odbio da igra jer je u pregovorima sa drugim klubom. Kako saznajemo, Nejpir se dogovorio sa Armanijem i vraća se u Milano gde je u drugom delu prošle sezone igrao sjajno, a potom ovog leta došao u Crvenu zvezdu.

Nedavno je isplivala i navodna izjava Etorea Mesine koji je izneo informaciju da je Nejpir nezadovoljan u Beogradu i da bi se vratio u Milano, ali je posle toga demantovao Italijan da je to rekao.

Plej koji od dolaska u Zvezdu nije pokazao gotovo ništa se našao na zagrevanju meča sa Realom, ali kasnije nije bio u kombinaciji za sastav.

Trener Sferopulos je posle meča istakao da mda mu je Nejpir u toku dana rekao da pregovara sa drugim klubom i da ne bi voleo da igra da se ne povredi.

„Šabaz je u situaciji da promeni tim. Rekao je da ne želi da rizikuje povredu i da ne želi da igra.“

Podvukao je da se neće vraćati ni pod kakvim uslovima.

„Neće se vratiti u tim. Stavio se van tima, sam sebe je izbacio iz ekipe.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter