Izvor: kurir
26.06.2024 u 13:27
1

IMA MILIONE, A EVO KAKO SE PONAŠA U SVOM KRAJU: Komšije sa Dorćola progovorile o Piksiju i njegovoj ženi: Ostavlja bakšiš od 100 €

Fudbalska reprezentacija Srbije je ispala sa Evropskog prvenstva nakon što je utakmica koju su odigrali protiv Danske završena rezultatom 0-0.

Naime, fudbalska reprezentacija Srbije je predvodio Dragan Stojković Piksi, a ekipa domaćih medija je svojevremeno posetila Dorćol gde on ima luksuznu vilu.

Komšije su otkrile kako se ponaša Piksi kada ga sretnu na ulici.

ZAŠTO SMO ISPALI SA EURA? Odgovor je prost – JEDNA STVAR se poremetila u timu! Vojska nije verovala generalu! OVO JE SUROVA ISTINA

 

 Sretao sam ga par puta ovde u kraju kada dođe iz inostranstva. Često je u društvu supruge. Onako kako izgledaju u novinama, apsolutno su takvi i uživo. Znate li šta mi je najviše interesantno, koliko su zapravo oboje jedni sasvim normalni i prizemni ljudi. Toliko novca imaju, a tako su nenametljivi. Ko ga zaista dobro ne poznaje, kao i njegovu karijeru, nema šanse da bi ga prepoznao na ulici – rekao je jedan komšija, dok je konobar iz kafića otkrio kako je galantan kada dolazi kod njih u lokal.

– Takođe sam ga sretao sa gospođom, ali je super što svaki put ostavi dobar bakšiš. Poslednji put kad je bio, pio je neko dobro vino. Znam da smo za njih dvoje poslužili samo najkvalitetnije i trudili smo se da sve bude na vrhunskom nivou. Takva je na kraju bila i zasluga, jer nam je Dragan ostavio, tačnije meni, 100 evra bakšiša. Prvo sam odbijao i rekao da je stvarno previše, ali on nije ni hteo drugačije da postupim. Znam da se osmehnuo i u tom trenutku mi rekao: „Ovo je tvoje, zaslužio si i nemoj da se ustručavaš“ – priča vidno nasmejan konobar

Podsetimo, reprezentacija Srbije u fudbalu odigrala je nerešeno sa reprezentacijom Danske i ispala iz dalje faze takmičenja.Srbija je u prvoj utakmici izgubila od Engleske rezultatom 1:0, zatim je igrala nerešeno sa Slovenijom 1:1 i na kraju takođe igrala nerešeno sa Danskom 0:0.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IMA MILIONE, A EVO KAKO SE PONAŠA U SVOM KRAJU: Komšije sa Dorćola progovorile o Piksiju i njegovoj ženi: Ostavlja bakšiš od 100 €”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter