Izvor: ALO
09.06.2024 u 07:41
0

ITALIJAN NA SKANDALOZAN NAČIN PONIZIO ĐOKOVIĆA: Ovakvu sramotu mu Novak i Srbi neće zaboraviti!

Neki ljudi stvarno nemaju obraza.

Sada već i ptice na grani znaju da je Novak Đoković najveći teniser u istoriji tog sporta. Ipak, i dalje se pojavljuju klovnovi koji ne samo da odbijaju da prihvate tu činjenicu, već se i dalje trude da ponize srpskog tenisera.

 

KREĆE EUFORIJA: Mitrović rekao navijačima Srbije šta da očekuju od „orlova“ u Nemačkoj

Jedan od njih je nekadašnji osvajač Rolan Garosa iz 1959. i 1960. godine, Nikola Pjetranđeli. Dajući izjavu, ovaj Italijan je sramno izostavio Noleta kada je komentarisao dve ere u svetu tenisa:

– Počinje nova era. Prvo je bila era Rafaela Nadala i Rodžera Federera, a sad će Janika Sinera i Karlosa Alkaraza – rekao je on, pretvarajući se da Novak Đoković ne postoji, što je svojevrsni skandal.

Dao je komentar i o bodovanju tenisera na ATP listi:

– Siner je već nekoliko nedelja broj jedan, iako je zbog bodova bio lider. Bolje je bilo ranije kada su poredak sastavljali novinari – rekao je nekadašnji teniser koga su godine očigledno stigle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter