Izvor: Kurir
20.02.2024 u 18:20
0

IVANA ŠPANOVIĆ ŽESTOKO POTKAČILA DIREKTORA SVETSKE ATLETSKE FEDERACIJE: Srpska atletičarka ljutito uputila jasnu poruku!

Izvršni direktor Svetske atletske federacije Džon Ridžon najavio je velike promene u svetskoj atletici i to u disciplini u kojoj se takmiči Ivana Španović - skoku udalj.

Ideja se zasniva na tome da se ukine prestup i da se uvede nešto što se može nazvati „zona poletanja“. U tom slučaju više se ne bi merili prestupi niti bi milimetri odlučivali o tome da li je skok pravilan ili ne, već bi jednostavno svaki skok bio pravilan. Ništa od toga neće biti uvedeno odmah, ideja je da se na tome radi u naredne dve godine i da ako testiranja prođu dobro, onda bi to moglo da se uvede za Olimpijske igre 2028. godine u Los Anđelesu.

Ovim povodom oglasila se i najbolja srpska atletičarka koja se takmiči u disciplini skok udalj i uputila oštar protest posle ovih informacija.

Printscreen/Instagram

-Najveći problem je što su ljudi koji menjaju pravila ovog sporta upravo oni koji nikada nisu imali kontakt sa ovim sportom- ošto je krenula Ivana Španović.

PAVKOV NAKON VELIKOG TRANSFERA: „Drago mi je što sam u Čukaričkom, u klubu koji je zdrava sredina“

 

NAVCA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter