Izvor: alo sport
03.07.2024 u 21:18
0

JOVANOVIĆ HEROJ PARTIZANA Crno-beli posle penala srušili Dinamo

Fudbaleri Partizana pobedili su moskovski Dinamo rezultatom 4:2 posle izvođenja penala (u regularnom toku 2:2) na startu Bratskog kupa koji se igra u glavnom gradu Rusije od danas do nedelje.Bila je ovo prva jača provera za izabranike Aleksandra Stanojevića posle odrađenih priprema u Sloveniji na kojima su „crno-beli“ odigrali samo jedan meč i izgubili od lokalnog kluba Bravo (1:2).

Rezervista Ivan Lepski je golom u 76. minutu doneo vođstvo domaćinu. Lepski se najbolje snašao posle gužve posle kornera i sa 12 metara je zakucao loptu pod prečku. Prednost domaćina je u 86. minutu duplirao takođe rezervista Vjaćeslav Grulev, i delovalo je tad da će Partizan doživeti poraz.

Rezervisti su ipak doneli penale Partizanu u samom finišu meča. Prvo je u 88. minutu Nemanja Nikolić iskoristio asistenciju Ksandera Severine i rutinski poslao loptu u mrežu udarcem sa sedam metara, da bi u 90+1. minutu Aleksandar Šćekić iskoristio katastrofalnu grešku golmana domaćih i sa tri metra poslao loptu u praznu mrežu. Šćekić je zatim minut pre kraja utakmice fenomenalnom intervencijom spasio Partizan poraza, kad je loptu izbacio sa gol linije u situaciji kad je golman Aleksandar Jovanović već bio savladan.

Usledili su penali, u kojima je briljirao golman Partizana Jovanović koji je zaustavio dva jedanaesterca igračima Dinama, Dmitriju Skopincevu i Danilu Fominu, dok su za Beograđane sa bele tačke strelci bili Bibars Natho, Marko Živković, Nemanja Nikolić i Đorđe Jovanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter