Izvor: meozzart
01.06.2024 u 19:28
1

KABOKLO NAPUSTIO PARTIZAN ZBOG SUĐENJA O STARATELJSTVU: Neverovatni detalji oko prvotimca Partizana

Neverovatni detalji u slučaju Brazilca koji je potpuno nenadano napustio Humsku pred početak finala KLS sa Crvenom zvezdom

otpuno neočekivano osvanula je vest da je Bruno Kaboklo napustio Partizan Mozzart Bet pred finale KLS bez da se javio bilo kome u klubu i otišao za Orlando jer navodno ima obveze u nacionalnom timu Brazila. To je demantovao i selektor Karaoka, Aco Petorovič, a kako nezvanično saznaje naš portal, pravi razlog odlaska je zakazano ročiste za suđenje o starateljstvu nad detetom.

Naime, Bruno Kaboklo ima sina za čije starateljstvo se sudi sa bivšom partnerkom. On je preko agenta pre desetak dana, ali ne i direkto, pitao klub iz Humske da napusti tim zbog suđenja kojie ima početkom juna, ali iz Partizana su istakli da im je brazilski centar potreban jer već u ponedeljak počinje finale nacionalnog šampionata Srbije sa Crvenom zvezdom.

Tu počinje zapravo neverovatan sled događanja.

Bruno Kaboklo je bio u timu Željka Obradovića u četvrtak na meču protiv Mege gde je pomogao ekipu da u majstorici polufinala izbori plasman u finale gde već čeka Crvena zvezda. Posle tog meča najnormalnije je pričao sa medijima, između ostalog i sa Mozzart Sportom gde je najavio finale i otkrio šta bi njegov tim morao da uradi bolje kako bi izbegao scenario koji se video u finalu ABA lige kada je Zvezda slavila sa 3:0.

Posle pomenute utakmice sa Megom, igrači Partizana su imali slobodan dan što je Kaboklo iskoristio da ode za Floridu gde je suđenje. Najveći problem je nastao što se apsolutno nikome u klubu nije javio šta planira več su iz Humske sasvim slučajno saznali da nije u Srbiji. Naime, Brazilac je zaboravio neke lične stvari u svlačionici u Pioniru i tek na poziv ljudi iz kluba je shvaćeno da je Kaboklo uveliko na putu i da je javio sa aerodroma u Nemačkoj.

Sada ostaje da se vidi kako će se čitava stvar završiti, jer je navodno suđenje zakazano za danas. Da li će se Kaboklo vratiti na vreme za utakmicu je veliko pitanje, ali s obzirom da neće trenirati sa timom do ponedeljka, već sada je jasno da i ako se kojim slučajem vrati, neće igrati meč protiv Crvene zvezde.

Podsetimo da su tim već napustili Frenk KaminskiPi Džej Doužer i Džejms Naneli, ali to je bila odluka Željka Obradovića koji se odlučio da ne koristi pomenuti trio u Superligi Srbije zbog pravila o četiri stranca koliko je dozvoljeno po timu u nacionalnom šampionatu Srbije. Dok je Kaminski napustio Partizan odmah po finišu finala ABA lige, Doužer i Naneli su otišli za SAD posle već pomenute utakmice sa Megom u četvrtak kada su se i oprostili od saigrača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KABOKLO NAPUSTIO PARTIZAN ZBOG SUĐENJA O STARATELJSTVU: Neverovatni detalji oko prvotimca Partizana”

  1. ima sina i to mu je pod prvo. sta tu ima za cudjenje. Fala bogu da ima takvih gde lova nije ispred deteta ili dece. Zato mi imamo mortalitet i nikada vise necemo imati dvoje troje dece u porodici, sem pi neke sirotinje. Kod nas je novac krst i sveti otac …

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter