Izvor: SPORTAL.ALO
28.10.2024 u 19:30
0

KECMANOVIĆ IDE DALJE: Došao do drugog kola Mastersa u Parizu

Miomir Kecmanović se plasirao u drugo kolo Mastersa u Parizu, pošto je u prvom kolu pobedio Argentinca Sebastijana Baeza

Miomir Kecmanović se plasirao u drugo kolo Mastersa u Parizu, pošto je u prvom kolu pobedio Argentinca Sebastijana Baeza rezultatom 2:1 (6:4, 6:7 (6:8), 7:5). Meč je trajao dva i po sata.

BEOGRAD: Otkrivena bista nekadašnjem košarkašu i treneru Aleksandru Nikoliću

Tako je naš teniser uspeo da savlada znatno bolje plasiranog protivnika. Srbin je na 55. mestu, a Argentinac na 26. na ATP listi. Takođe, ovo je Kecmanoviću drugi trijumf u drugom meču sa Baezom.

U drugom kolu turnira u Parizu igraće protiv pobednika meča između Australijanca Aleksa de Minora i Argentinca Marijana Novonea.

Podsetimo, Kecmanović je u nedelju poražen u poslednjem kolu kvalifikacija, ali je ipak naknadno dobio vajld kard jer se Španac Alehandro Davidovič Fokina povukao sa turnira. Tako da sada kao „laki luzer“ ima šansu da uradi nešto više.

Inače, prvi nosilac je Janik Siner koji je u istom delu „kostura“ sa Kecmanovićem, pa je moguć i kasniji međusobni duel.

Masters u Parizu igra se za nagradni fond od 5.950.575 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter