Izvor: Blic
06.10.2021 u 10:38
0

PANIKA NA NBA UTAKMICI: Oglasili se alarmi, publika EVAKUISANA

Sinoć je na NBA parketu bilo alarmantno stanje, pa je zbog toga cela dvorana bila evakuisana.

U pitanju je utakmica između Memfisa Grizlisa i Milvoki Baksa, na kojoj je nedugo po završetku treće četvrtine morala da bude evakuisana čitava dvorana, a razlog je protivpožarni alarm, koji se u jednom momentu aktivirao.

PROČITAJTE JOŠ:  UEFA VIDI KOSOVO KAO DEO SRBIJE: Najavni klip za Evropsko prvenstvo to i potvrđuje (VIDEO)

U jednom trenutku alarm se upalio, a svetla su počela da trepere, te je odmah doneta odluka da svi napuste dovranu. Najpre su košarkaši sprovedeni u svlačionicu, a onda i van hale dok su navijači odmah upućeni na izlaze.

Sve je pauzirano kada se upalila prskalica na mestu gde nije bilo dozvoljeno sedenje, a pred dvoranu su za svaki slučaj stigli vatrogasci, iako prema poslednjim informacijama nije bilo opasnosti ni po koga. Prva odluka nakon prekida bila je da niko narednih sat vremena ne ulazi u dvoranu, a onda je liga donela odluku da se utakmica ne nastavi, mada i pre nego je zvanično otkazana, Baksi su se presvukli s nameron da se ne vraćaju na parket.

PROČITAJTE JOŠ: TROFEJ ZA VOJVODINU: Odbojkaši Vojvodine osvojili Superkup Srbije

Legendarni trener i košarkaški analitičar Sten van Gandi je poručio je da je posle svih sezona u NBA ligi i koledž košarci ovo doživeo po prvi put. On je dodao i da je isprva osetio dim, ali da je moguće da su ga čula prevarila zbog toga što se aktivirao alarm.

Nešto slično istakao je i Tejlor Dženkins, trener Memfisa.

PROČITAJTE JOŠ:  Danski teniser: ŽELIM DA BUDEM KAO NOVAK!

– Zaista jedinstveno iskustvo. Zaista niko nije mogao da ni da predvidi da se to nešto može dogoditi. Odlična saradnja između oba tima i lige, dobra komunikacija. Definitivno jedinstven trenutak, u blagoj neverici je istakao Dženkins.

Što se utakmice tiče, ona je prekinuta pri rezultatu 87:77 za Memfis, a do tog momenta je na parketu blistao Dža Morant sa 27 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter