Izvor: Telegraf
20.10.2021 u 07:42
0

BJELICA RAZBIO LEJKERSE: Sjajna partija Srbina (VIDEO)

Srpski košarkaš odigrao je maestralnu partiju upisavši 15 poena, 11 skokova i četiri asistencije

Srpski košarkaš plesao je po terenu, delio je neke izvanredne asistencije i potvrdio da će biti odlična akvizicija tima iz San Franciska u narednoj sezoni. Upisao je 15 poena uz 11 skokova i četiri asistencije, a interesantno je da je iz igre imao samo jedan jedini promašaj pošto je šutirao 5/6 za dva i 1/1 za tri uz dva pogođena slobodna bacanja iz isto toliko pokušaja.

PROČITAJTE JOŠ: Plejmejker KAŽNJEN: Ostao bez 1,4 miliona dolara

U timu Golden Stejta je poenterski najviše doprineo Stef Kari koji je dobacio do 21 poen, a za razliku od Bjelice, on nije imao dabl-dabl, već tripl-dabl, pošto je skoru dodao deset skokova i deset asistencija. Na sve to Džordan Pul je iznenadio i postigao 20 poena.

Kod Lejkersa su se poenterski istakli Lebron Džejms i Entoni Dejvis, ali su njihove maestralne partije ostale uskraćene za pobedu. Čuveni „Kralj“ postigao je 34 poena uz 11 skokova i pet asistencija, dok je „Obrva“ stigao do samo jednog poena manje uz dva skoka i jednu ukradenu loptu.

PROČITAJTE JOŠ: Stručni štab crveno-belih može da se raduje: Oporavio se VAŽAN igrač!

Ključna za pobedu bila je serija koju su Voriorsi napravili polovinom poslednje deonice. Tada su pre svega uz pomoć Nemanje Bjelice koji je pogodio dva važna slobodna bacanja, dodao maestralnu asistenciju pod košem i uhvatio nekoliko skokova došli do „opipljivih“ +8 posle čega su odbili sve moguće nalete domaćih i na kraju prilično komotno slavili bez ulaska u penal završnicu.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter