Izvor: ALO
20.06.2024 u 21:07
0

KO NIJE SREĆAN U PARTIZANU MOŽE DA IDE IZ KLUBA: Obradović se razbesneo

Trener crno-belih govorio o prelaznom roku.

Završio je Partizan dva potpisa u jednom danu. Ali, to nikako neće biti sve pošto se očekuje još dolazaka u redove crno-belih koji će pretrpeti velike promene u igračkom kadru ovog leta.

Govorio je o tome Željko Obradović u emsiji.

– Verujte mi da svi mi koji smo u klubu radimo na tome da vidimo šta bi bilo najbolje za nas da se u ovom trenutku uradi. Javnost je zainteresovana, pre svega navijači. Kao i svake godine pominje se mnogo imena, to je logično, ima i podmetanja ima dosta nepotvrđenih informacija. Sve do trenutka dok se neko ne potpiše, imajući iskustva od prošle godine, ne možete ništa da garantujete.

 

ČUVENI ITALIJAN DOLAZI U PARTIZAN? Košarkaš je napustio Armani šta mu je sledeći korak

Kako je iz ekipe već otišao Kevin Panter, a izvesno da će i Zek Ledej, Obradović je istakao da svako ko nije srećan u Partizanu, klub ga neće zadržavati.

– Razgovarali smo sa igračima, svima smo stavili do znanja da ne želim nikog da zadržim u timu ako se iz bilo kog razloga ne oseća srećnim i zadovoljnim. Postojali su slučajevi da neki igrači nisu prepoznali šta je Partizan, šta bi trebalo da rade za Partizan, kako da se ponašaju, u tom smislu smo donosili neke odluke i donosićemo neke odluke – podvukao je trofejni strateg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter