Izvor: Kurir
14.07.2024 u 17:00
0

KOJU HRANU JEDE TENISER BROJ JEDAN NA SVETU?

Svi smo već upućeni da Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, vodi posebnu pažnju o ishrani, evo šta on jede kada mu je potrebna energija na terenu.

Urme su idealne za sportiste i ostale aktivne osobe. Sadrže dosta kalijuma i voćnog šećera, savršenih materija za mozak i mišiće koji koriste glukozu kao gorivo tokom vežbanja.

OGLASIO SE NOLE PRED FINALE: Poruka koja diže Srbiju na noge!

Sadrže gotovo 70 bioaktivnih minerala (puno veći broj minerala nego što je to dokumentovano) koji podržavaju zdravlje nadbubrežnih žlezda kako bi lakše obavljale svoje funkcije. Izuzetno su zdrava hrana za srce zahvaljujući rekordno visokim i nepoznatim količinama aminokiselina.

Aminokiseline u urmama, kao što je leucin, podižu količinu kalijuma na najveći nivo, što je važno za održavanje i jačanje mišića i živaca. To takođe sprečava širenje mlečne kiseline telom u trenucima stresa. Urme imaju i antikancerogena svojstva, pa bi trebale biti obavezna hrana za sve koji žele sprečiti bolest i postići optimalno zdravlje.

Da biste iskusili maksimalan efekat urmi, u jednom danu pojedite od četiri do šest komada.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter