Izvor: happybsc mozzart
08.06.2024 u 16:55
0

KONAČNU ODLUKU IMAĆE VLADAN MILOJEVIĆ: Zvezda pregovara sa Razvanom Marinom, stigao i odgovor

Prelazni rok u Srbiji još nije zvanično počeo, ali u Crvenoj zvezdi ne žele da gube vreme. Uveliko se radi na formiranju tima za predstojeću sezonu i novi napad na mesto u Ligi šampiona. Bilo je rastanaka (Dragović, Milunović, Bukari, Stamenić), u klub su se vratili Luka Ilić i Nemanja Stojić, pominje se da bi mogao i Nemanja Radonjić, vezista APOEL-a Dalsio je pred potpisom, pominje se da bi mogao da dođe i ofanzivac Famalikaa Puma Rodrigez, a najnovije ime na radaru crveno-belih po saznanjima Mozzart Sporta je rumunski reprezentativac Razvan Marin.

Bivši fudbaler Ajaksa, kog je klub iz Amsterdama 2019. platio begijskom Standardu 12.500.000 evra, pa ga pre tri godine prodao Kaljariju za 10.000.000, ulazi u poslednju godinu ugovora sa italijanskim klubom, a kako na Sardiniji nisu zainteresovani da ga zadrže, njegov transfer finansijski bi bio dostupan za crveno-bele.

Marin je prethodne dve sezone proveo na pozajmici u Empoliju, gde je imao ulogu standardnog prvotimca, baš kao i prethodno u Kaljariju. U njegovim nogama je veliko iskustvo igranja u Seriji A, pre manje od mesec dana napunio je 28 godina, tako da može još mnogo toga da pruži na travnatom terenu. Prvenstveno će pokušati da doprinese rezultatima Rumunije u Nemačkoj, gde će se ekipa Edvarda Jordaneskua takmičiti u grupi sa Belgijom, Slovačkom i Ukrajinom, posle čega sledi odluka o daljim koracima u klupskoj karijeri.

Na stadionu Rajko Mitić ne kriju da traže kvalitetnog centralnog veznog fudbalera nakon prodaje Stamenića u Koventri za 5.000.000 evra i 10 odsto od naredne prodaje, ali i mogućeg odlaska sjajnog Hvana ovog leta. Najbolji igrač Mozzart Bet Superlige u anketi našeg portala u kojoj su glasali kapiteni i treneri superligaša ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, ali i džentlmenski dogovor da može da ide u slučaju poziva nekog kluba iz Liga petice i zadovoljavajuće ponude za obeštećenje.

Razvan Marin je vrhunac svoje karijere dostigao kada ga je Ajaks otkupio od Standarda nakon tri sezone u Belgiji, međutim, nije se naigrao u Amsterdamu. U sezoni 2019/2020 sakupio je tek 17 utakmica u svim takmičenjima (10 u holandskom prvenstvu), posle čega je poslat u Kaljari na pozajmicu. Dobrim igrama i sa tri gola u Seriji A naterao je rukovodstvo kluba sa Sardnije da otkupi njegov ugovor, a uprkos još jednoj sezoni u kojoj je redovno igrao, pre dva leta prosleđen je Empoliju.

Iako bi se gledajući biografiju moglo reći da je njegova karijera u silaznoj putanji, iskusni vezista u svojim nogama ima minute na terenu, što je često bitnije od toga u kom klubu je igrač. U Crvenoj zvezdi bi Rumun dobio priliku da igra Evropu, što bi trebalo dodatno da utiče na njegovu odluku, ali konačnu reč o njegovom eventualnom angažovanju trebalo bi da donese Vladan Milojević narednih dana.

Crvena zvezda je ponudila rumunskom reprezentativcu Razvanu Marinu da nastavi karijeru u Beogradu, ali kako saznaje Sport klub od dolaska veziste na Marakanu neće biti ništa.

Marin ostaje u Italiji, potpisom novog ugovora sa Kaljarijem ili transferom u Empoli.

Rumun je u nedavno završenoj sezoni odigrao 30 utakmica u Serjiji A za Empoli, kao pozajmljen igrač Kaljarija.

Imao je već Marin velike transfere u Karijeri. Standard ga je kupio od Vitorula za 4,8 miliona evra 2017. godine, potom Ajac dve i po sezone kasnije za 12.500.000. Kaljari ga je platio 10.000.000, ali nije ispunio očekivanja.

Zvezda će potražiti drugo rešenje u veznom redu, a Marinovo ime na tabli u kancelariji generalnog direktora Zvezdana Terzića ne znači i da će doći na Marakanu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter