Izvor: KURIR
02.07.2024 u 18:09
0

NOVAK KAO MAŠINA NA STARTU VIMBLDONA! Operacija je PROŠLOST – Đoković RAZMONTIRAO Koprivu u pohodu na osmu titulu u Londonu!

Njabolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Čeha Vita Koprice meč prvog kola Grend Slema u Londonu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković slavio je nad Čehom Vitom Koprivom sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:2) i plasirao se u drugo kolo Vimbldona.

Iako su mnogi bili zatečeni Novakovom odlukom da posle operacije kolena učestvuje na Grend Slemu u Londonu, on im je fantastičnom igrom na startu turnira stavio do znanja da je on taj koji svoje telo najbolje poznaje.

Češki teniser nije imao mnogo šansi pored veoma raspoloženog, ali i takmičarski „gladnog“ Đokovića koji je od samog starta držao igru pod kontrolom i lako dolazio do brejkova, te osvajao setove.

Prva dva seta bila su rutisnki odrađen posao za najboljeg tenisera svih vremena. Brzo je stigao do prvog, a onda i drugog brejka, dok se sa druge strane igra Čeha potpuno raspala.

U trećem setu Đoković je pustio „nogu sa gasa“, dok se Vit Kopriva potrudio da popravi utisak. Ali sve što je uspeo jeste da malo duže nego u prethodna dva sačuva servis.

U narednom kolu sastaće se sa pobednikom susreta između Džejkoba Fernlija i Alehandra Moro Kanjasa.

TOK MEČA

2. SET

1:1 – Novak siguran na svom servisu!

1:0 – Imao je Đoković u ovom gemu dve brejk prilike, ali je Kopriva uspeo da se uzdigne, uhvati ritam i osvoji servis-gem!

1. SET

 

1:4 – POVRDA BREJKA! Nole ekspresno osvaja servis-gem!

1:3 – BREJK ĐOKOVIĆA! Najduži gem do sada na meču. Vodila se ljuta borba, Novak je propustio pet brejk šansi, ali nije i šestu!

1:2 – Morao je Đoković u trećem gemu da „popravlja servis“. Prepustio je jedan poen, a onda u nastavku „zategao“ i osvojio servis-gem.

0:1 – Novak siguran na servisu – osvaja gem sa „nulom“.

16.15 – MEČ JE POČEO!

16.05 – NOVAK JE NA TERENU

Teniseri su izašli na teren i sada sledi zagrevanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter