Izvor: Blic
21.09.2021 u 10:01
0

BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE POBEDIO U „POTERI“: Dušan Macura briljantan na svakom polju

Bivši košarkaš Crvene zvezde Dušan Macura nakon što je oduševio u kvizu „Slagalica“, učinio je to ponovo – ali u kvizu „Potera“.

U martu prošle godine je Macura skrenuo pažnju na sebe kada je postavio rekord „Slagalice“ po novim pravilima, a sada je bio dominantan u još jednom kvizu Radio televizije Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: Vlade Divac i zvanično legenda NBA lige!

Imao je nekadašnji košarkaš devet tačnih odgovora u prvoj fazi „Potere“ i došao do sume od 90.000 dinara koju je zatim morao da brani.

Odabrao je višu sumu i potom odgovorio tačno na svako pitanje, a prethodno mu je tragač Milorad Milinković ponudio čak 600.000.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNA POBEDA SRPSKIH TENISERA: Đere uspešno startovao na turniru u Nursulatnu!

Na kraju je Macurin tim uspeo da se odbrani od tragača i ponese 640.000 kućama, što je za samo 40.000 više od onoga što je u „ekipnu kasu“ doneo nekadašnji igrač Zvezde.

Dušan Macura je igrao u Zvezdi i bio deo generacije koja je u sezoni 1997/1998 stigla do finala Kupa Radivoja Koraća (tada međunarodnog takmičenja) u kome je poražena od Meša iz Verone. Crveno-beli su slavili u Italiji u prvom meču sa 74:68, ali su zatim poraženi u Pioniru rezultatom 73:64.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter