Izvor: 24SEDAM
16.09.2024 u 20:30
0

BOGDAN BOGDANOVIĆ NE VERUJE DA KARI ODLAZI: Možda bi mogao da se predomisli

Kapiten Orlova se nada da Srbija neće menjati selektora košarkaške reprezentacije

Srbija se u velikom stilu vratila na svetsku košarkašku mapu. Srebrom na Mundobasketu u Manili i bronzom na minulim Olimpijskim igrama u Parizu, Orlovi su ponovo postali jedna od najcenjenijih reprezentaciji na planeti, predvođena Svetislavom Pešićem sa klupe i Bogdanom Bogdanovićem na terenu.

Ipak, mir u srpskoj kraljici igara nije (pre)dugo trajao. Za završetkom Igara Pešiću je istekao ugovor sa KSS-om, u kojem su već počele velike promene odlaskom predsednika Predraga Danilovića i direktora muške košarkaške reprezentacije Dragana Tarlaća.

Iako je odlazak sa klupe Orlova potvrdio i sam Pešić, kapiten nacionalne selekcije Bogan Bogdanović je tokom gostovanja na „RTS-u“ izrazio uverenje da bi trofejni strateg možda i mogao da se predomisli.

– Mi smo u ovoj našoj grupi već komentarisali to. Svi smo odreagovali kao, ma… Ja mu ne verujem, mislimo da će ostati. Znajući koliko smo se zbližili, koliko smo vremena potrošili da napravimo tu neku radnu atmosferu, i taj pobednički mentalitet koji se teško gradi, a koji tako nekim potezom može i da se izgubi. Eto, da prebacim na Karija malo pritisak – rekao je Bogdanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter