Izvor: BSC HAPPY/KURIR SPORT
12.08.2023 u 16:39
0

BOLJU VEST NISMO MOGLI DA ČUJEMO! Košarkaški „biser“ o kom bruji Evropa priključuje se reprezentaciji!

Ove subote saznali smo fenomenalnu vest! Košarkaškoj reprezentaciji Srbije pridružiće se supertalentovani Nikola Topić, momak koje je pokupio MVP priznanje na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina.

Momak o kom bruji cela Srbija našao se na širem spisku selektora Svetislava Pešića, potom je ozvaničio pozajmicu iz Crvene zvezde u Megu, a na Mikonosu je odigrao prvi meč u dresu novog kluba.

Iako je bilo polemike, dileme više nema. Topić će se pridružiti reprezentaciji Srbije, a večeras će odraditi i prvi trening sa Orlovima.

„Nikola Topić posle sjajnog debija za Megu u toku dana napušta pripreme kluba i leti za Beograd. U dogovoru sa selektorom Pešićem očekuje se da večeras odradi prvi trening sa reprezentacijom“, napisao je Miško Ražnatović na Tviteru.

Nakon serije otkaza, reprezentacija Srbije veoma je „tanka“ na poziciji plejmejkera, pa klasičnih „jedinica“ ima samo Stefana Jovića, dok su se u ulozi organizatora često nalazili Aleksa Avramović i Marko Gudurić, iako im to nije primarna pozicija.

Dolaskom Topića, konkurencija će biti dodatno pojačana, a da li ćemo ovog bisera srpske košarke videti na terenu u meču sa Portorikom, ostaje nam da vidimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter