Izvor: 24sedam
27.09.2024 u 19:45
0

ČOVIĆ IZJAVIO: Pešić je dužan da ostane selektor Srbije!

Potencijalni predsednik KSS smatra da Kari treba da nastavi ono što je započeo na klupi državnog tima

Potencijalni predsednik KSS Nebojša Čović otkrio je da mu je prvi plan ako dođe na čelo srpske košarke da privoli Svetislava Pešića da ostane selektor Orlova.

NOVAK U BEOGRADU: Jedan detalj je zabrinuo navijače! (FOTO)

On je gostovao u Beogradskoj hronici, a tokom emisije se dotakao i drugih tema vezani za Crvenu zvezdu, otkrivši budžet kluba za predstojeću sezonu.

– To je prvi prioritet. Ja mislim da i Pešić ima obavezu da to uradi. Bez obzira na sve.  Mi svi dugujemo košarci, a naročito oni koji su tu dosta dugo. Iza nas je, srpska košarka na prvom mestu – poručio je Čović.

On se dotakao i budžeta za ovu sezonu.

– Budžet Crvene zvezde za novu sezonu će biti negde oko 22 miliona evra. Prvi tim, sa stručnim štabom je negde na nepunih 15 miliona evra. Mi punimo taj budžet. Država nam pomaže između 33 i 36odsto. Sa tim, kada pričamo o pomoći, jedno je direktna pomoć kada vam država da donaciju, a drugo je kada mi sa državnim preduzežem sklopimo sponzorski ugovor.

Nebojša Čović pričao oko je evenutalnog naslednika na čelu Zvezde nakon što se preseli u Savez.

– Videćemo. Čekajte da se neke stvari dogode. Ako se dogodi, Zvezda ima i kadrove i ljude, ali ćemo sve pratiti. Mnogi misle da je to lako i zaigraju se, prođe vreme… Mi hoćemo da, sve ono što smo osovjili, zadržimo. Nije malo 25 trofeja. Mi smo najtrofejnijiklubu poslednji 11, 12 godina – zaključio je Čović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter