Izvor: telegraf.rs
08.07.2021 u 13:29
0

ČOVIĆ POZIVA NA ODGOVORNOST ČELNIKE KSS zbog neuspeha reprezentacije da sekvalifikuje na OI

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je na televiziji Pink, gde je opširno pričao o aktuelnoj situaciji u srpskoj košarkaškoj reprezentaciji povodom neuspeha da se kvalifikuje na Olimpijske igre posle poraza od Italije u finalnoj utakmici u Beogradu.

VAŽNO:

EKSKULIZVNO ZA HAPPY! Darko Mladić o porodičnoj tragedji: Nikada neću poverovati u priče da je Ana digla ruku na sebe!

TIODOROVIĆ UPOZORAVA: Četvrti talas korone je neizbežan

DRECUN ZA HAPPY TV: Kurtijeva politika je da se Srbi predstave kao nacisti novog doba!

KON: RIZIK 30 PUTA VEĆI ZA NEVAKCINISANE – NA VELIKIM SKUPOVIMA!

POSTKOVID KOMPLIKACIJE REŠAVA APLIKACIJA – Startuje od ponedeljka

Čović ističe da je tu najmanje kriv Igor Kokoškov i poziva Košarkaški savez Srbije i predsednika Danilovića da preuzmu odgovornost i objasne razloge neuspeha. Smatra da mnogi jedva čekaju da Kokoškov podnese ostavku da svoje nesposobnosti sakriju iza njega. Neke stvari moraju da se menjaju, a kada kažem odgovornost, sve to treba da nam objasni KSS, na čelu sa predsednikom KSS. Ono što vidim u javnosti i meni je ružno, to je da se sve gura pod tepih. Ima jedna velika činjenica, to se odnosi i na vašu profesiju novinarstvo, u sportu se ne živi se od minulog rada. Jesmo osvojili trofej, podigli, stavili u vitrinu, sutra je novi dan. Očigledno mi imamo drugačije standarde. Kad se kaže kritika, onda kreću diskreditacije, napadi.  „Čoviću ti si ovo uradio na Kosovu“, ali dobro, to radi jedna druga dimenzija navijača i ostrašćenih, moram da kažem, budala. Ne bih nikad okarakterisao kao budalama, ali kad se setim Nevolje, onda mi se ne jedu ni ćevapčići – rekao je Čović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter