Izvor: Novosti
22.03.2022 u 15:28
0

Crno-beli na velikom ispitu u Evrokupu: Uoči meča Šlonsk – Partizan (početak u 18.45)

U Vroclav je crno-bela ekspedicija stigla u jučerašnjim prepodnevnim satima, a konačnu pripremu pred okršaj sa pretposlednjom ekipom grupe imalia je sinoć na šuterskom treningu u čuvenoj „Dvorani stogodišnjice“, koja se nalazi pod zaštitom Uneska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mada je u dosadašnjih 14 kola poljski tim ostvario samo tri pobede, izabranicima Željka Obradovića su se u beogradskoj „Štark areni“ prikazali kao tvrd orah koji su uspeli da slome tek na samom kraju susreta pogocima Nemanje Dangubića. I pored toga što je od te utakmice prošlo više od tri meseca, stratega „valjka“ to ne zavarava, pošto je svestan da će do 11. pobede u takmičenju njegova ekipa stići samo ako nivo energije i koncentracije bude kao iz prethodna tri meča.

– Činjenica da smo igrali težak meč u Beogradu iziskuje da maksimalno ozbiljno pristupimo utakmici. Da shvatimo da u oba takmičenja koja igramo nema slabog protivnika, bez obzira na plasman. Oni su specifičan tim zbog toga što igraju odbranu na piku na veoma poseban način i to je ono što je najvažnije za pripremu ovog duela. Sve ostalo manje–više znamo i potrebno je da odigramo 40 minuta u jednom ritmu koji bi nam omogućio da pobedimo – istakao je Obradović. 

MADAR I KOPRIVICA SPREMNI

Ono što najviše može da raduje trenera Obradovića pred današnji duel je to što će imati ceo igrački kadar na broju. U meču sa Igokeom su udarce dobili Balša Koprivica i Jam Madar, zbog čega su ranije otišli put svlačionice, a dodatni pregledi pokazali su da se srećom ne radi o ozbiljnim povredama, pa će se tako obojica večeras naći na parketu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter