Izvor: tanjug
07.06.2022 u 07:31
0

CRVENA ZVEZDA OSVOJILA ABA LIGU I PLASMAN ZA EVROLIGU: Meč završen pred praznim tribinama! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su titulu u ABA ligi pošto su u petom, odlučujućem meču finala savladali sinoć večitog rivala Partizan sa 80:77 (18:20, 15:17, 26:21, 21:19) i slavili sa 3:2 u seriji.

Utakmica u dvorani „Aleksandar Nikolić“ trajala je sat i po duže od predviđenog vremena zbog dva prekida.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MAJSTORICA PRED „DELIJAMA“ Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pozvao je navijače da im pruže podršku ali na fer, sportski i korektan način!

Nakon drugog, dužeg, koji je trajao gotovo sat vremena, sudije su zbog bacanja predmeta na teren naredile da se isprazni dvorana, pa je meč završen pred praznim tribinama.

Crveno-beli su tako došli do treće uzastopne titule u regionalnom takmičenju, šeste u poslednjih osam godina.

Tim sa Malog Kalemegdana izjednačio se po broju trofeja u ABA ligi sa Partizanom, tako da oba beogradska kluba sada imaju po šest trofeja.

Ekipa Dejana Radonjića predstavljaće Srbiju i region u narednoj sezoni Evrolige.

Najefikasniji na utakmici bio je bek Partizana Kevin Panter sa 27 poena.

U redovima pobedničkog tima istakao se Dejan Davidovac sa 15 poena, Nejt Volters dodao je 12, a Nikola Kalinić 11 poena.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter