Izvor: 24SEDAM
24.10.2024 u 08:50
0

CRVENO – BELI DANAS SA REALOM: Ovo je sve što treba da znate o meču!

Danas igra Zvezda! Crveno-beli idu u dvor ranjenog Kralja!

Košarkaši Crvene zvezde nisu mogli da „ubodu“ teži izazov za povratak na pobednički evroligaški put posle neuspeha od Barselone minulog vikenda u Areni. Crveno-beli večeras u 5. kolu elitnog takmičenja gostuju madridskom Realu koji igra prilično promenljivo na početku nove sezone.

Dodatni problem, a izvesno i najveći, za Janisa Sferopulosa biće odsustvo Džoela Bolomboja koji se u uvodu tekuće takmičarske godine isprofilisao kao jedan od najjačih aduta srpskog i regionalnog šampiona na obe strane terena.

Evroliga je odlučila da večerašnju utakmicu da u ruke dvojici francuskih i jednom estonskom arbitru. Za prvog sudiju, koji je prošle sezone bio deo tima na Fajnal foru, izabran je Mehdi Difala iz Francuske, a „pomagaće mu“ zemljak Igo Tepenije i Rain Perandi.

Večerašnji okršaj u Vizink centru biće 18 Reala i Crvene zvezde u 21. veku. Crveno-beli su ostvarili pet trijumfa protiv favorizovanog rivala, poslednji put slavili su pred svojim navijačima u martu 2022. godine (65:62), dok su trijumf u Madridu ostvarili u januaru 2021. godine (79:77).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter