Izvor: Telegraf
05.10.2021 u 10:38
0

DAVIDOVAC PONOVO NA PARKETU: Zvezda dobila ogromno pojačanje

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Budućnost u drugom kolu ABA lige sa 71:63, ali ono što posebno raduje navijače je povratak Dejana Davidovca na parket.

Muče se „crveno-beli“ ove sezone sa povredama, kada se jedan igrač oporavi, drugi se povredi i sve u krug…

PROČITAJTE JOŠ: Kako je srpska striptizeta upecala NBA zvezdu! Nudio joj novac za abortus, a sada je dao sinu SRPSKO ime

Međutim, na utakmici protiv Budućnosti svoj povratak je imao Dejan Davidovac.

– Ovo mi je prva utakmica i drago mi je što sam konačno na parketu. Pogotovo mi je drago što je to ovakva utakmica, a još veću draž ima to što smo pobedili – rekao je Davidovac nakon meča, te se okrenuo i ka podršci navijača.

– Nama publika mnogo znači, to nije fraza, stvarno je tako. Posle dužeg vremena, tribine su punije i nadam se da će biti sve više publike iz utakmice u utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ: Legenda bez dlake na jeziku o Pešićevom izboru za selektora Srbije!

Naredni meč, košarkaši Zvezde igraju u okviru Evrolige, gde će im protivnik biti ekipa Makabija u Izraelu. Davidovac kaže da su on, kao i njegovi saigrači navikli na takve utakmice.

– Navikli smo da imamo težak raspored, ima tu igrača koji su igrali Evroligu, znaju kako to funkcioniše. Nije lako, ali spremićemo se i daćemo sve od sebe u Izraelu da tamo idemo tamo na pobedu.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter