Izvor: Tanjug
14.02.2021 u 08:59
0

FILIPOVSKI: Žao mi igrača, plakaćemo dva dana

Žao mi je zbog igrača, jer su dobro igrali. Ispoštovali su planove, ali jednostavno nismo uspeli dobro da završimo utakmicu pobedom. Poraz boli, ali život mora da ide dalje, rekao je trener košarkaša Partizana Saša Filipovski posle poraza od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća 79:78.

NE PROPUSTITE

IZA BRAVE: KONTAOBAVEŠTAJAC U ZATVORU Repetiranje pištolja i reči – ‘Advokat ti ne može pomoći’!

PREDSEDNIK VUČIĆ ISPUNIO REČ! Severna MAkedonija sutra dobija vakcine!

CRNA GORA: Milo sa komitama na izborima u Nikšiću!

Demokrate u panici: TRAMP NA KORAK OD NOVE POBEDE!

„Plakaćemo dva dana, a onda moramo da se okrenemo radu i da iskoristimo ovu pauzu za napredak ekipe. Imaćemo dva reprezentativca u ovom ciklusu i nastavićemo da radimo. Idemo korak po korak, naravno da računamo i na obaveze u Evropi, ali pre svega da radimo u narednim nedeljama“, izjavio je Filipovski na konferenciji za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter