Izvor: Kurir
24.07.2024 u 16:14
0

IGRAČI ZVEZDE SU UPAMTILI DŽONSA PO OVOME: Pogledajte SUKOB novog igrača Partizana sa KOMPLETNIM timom Zvezde!

Džons igra na pozicijama krilnog centra i centra, visok je 206 centimetara, a ako pogledamo jednu situaciju iz prošle sezone - nema dileme da nas čeka buran večiti derbi.

U susretu u kom je Efes pregazio Crvenu zvezdu u Istanbulu rezultatom 100:55, tokom poslednje četvrtine došlo je do sukoba između Tajrika Džonsa i skoro svih igrača tima sa Malog Kalemegdana koji su u tom trenutku bili na terenu. Sve je počelo tako što je Džons gurnuo Branka Lazića, a momentalno je reagovao Džoel Bolomboj. Nije se Amerikanac tu zaustavio, pa je skočio i na Bolomboja, ali je sukob ipak sprečen.

NEVEROVATNO POSTIGNUĆE: Olga Danilović u polufinalu Jašija

 A nema dileme da su igrači Zvezde zapamtili Džonsa koji će sada nositi igru njihovog večitog rivala.

Nema dileme da nas čeka puno uzbuđenja na predstojećim derbijima…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter