Izvor: novosti
14.11.2021 u 07:57
0

JOKIĆ „ARHIVIRAO“ MORISA (VIDEO)

Vratio se Nikola Jokić posle suspenzije zbog incidenta sa Markifom Morisom i pokazao da kratka pauza nije uticala na njegovo košarkaško umeće.

Nije srpski as bio najefikasniji u redovima Denvera koji je savladao Bogdanovićevu Atlantu, ali jeste pretekao Lerija Birda na listi igrača sa najvećim brojem tripl-dablova u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:VELIKI USPEH: Nikola Jokić se izjednačio sa Lerijem Birdom

Sprski centar nije želeo mnogo da komentariše ovaj incident u obraćanju medijima posle trijumfa nad Hoksima. 

– Utakmica sa Majamijem je bila, pa prošla. A večerašnja utakmica je bila stvarno super za nas. Imamo taj trend da igramo dobro odbranu tokom sezone što je stvarno super i to će nam mnogo pomoći u nastavku sezone – rekao je Jokić. 

Nikola je upisao tripl-dabl na ovom meču, postigavši 22 poena 19 skokova i 10 asistencija.

– Moja partija je, eto, bila dobra. Dosta smo promašivali i individualno i grupno, tako da moramo malo bolje da šutiramo. Ali eto, dobro je kad pobedimo, kad tim igra bolje. Očekuje nas Portland za par dana. Uvek su nezgodni i bude velika borba. Verovatno će biti i ova sledeća – zaključio je Jokić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter