Izvor: Happy BSC
01.11.2021 u 17:41
0

KOŠARKAŠ IZNENADIO SVE! Bobi Marjanović se PRERUŠIO U ROKERA

Mnogi Noć veštica iskoriste da se preruše u ono što bi želeli da budu, pa je tako i košarkaš Boban Marjanović iznenadio sve svojim novim izgledom.

Ako zanemarimo koncept da se treba maskirati u monstruma ili vešticu ili ako fenomen jeze shvatimo malo slobodnije, otvara se polje beskrajnih mogućnosti, te na jednu noć možemo da budemo apsolutno bilo ko.

PROČITAJTE JOŠ:Borbeni Abasov oduvao Kirgistanca za četvrtfinale bokserskog prvenstva sveta u Beogradu!

Sumnjamo da dugogokosi pevač u njemu izaziva ikakav strah, pa pretpostavljamo da je tragom dečačkih snova, košarkaš Bobi Marjanović odlučio da se maskira u pevača kultnog benda „Guns N’ Roses“.

Poznati šaljivdžija, Marjanović je odabrao jednostavan, a efektan kostim, u kome je izgledao fantastično i oduševio mnoge svojom promenom. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter