Izvor: 24SEDAM
03.10.2024 u 13:10
0

KOŠARKAŠI ZVEZDE PROTIV EKIPE PARIZA: Meč prvog kola igraće se u Francuskoj

Košarkaši Crvene zvezde, protiv ekipe Pariza otvaraju učešće u novoj sezoni Evrolige.

Košarkaši Crvene zvezde, protiv ekipe Pariza otvaraju učešće u novoj sezoni Evrolige. Meč prvog kola igraće se u Francuskoj, a uloga favorita na strani je srpskog tima.

DOLAZAK NOVAKA U ŠANGAJ IZAZIVA ODUŠEVLJENJE: Podrška mu puno znači!

Pred put na ovaj duel, sa novinarima je razgovarao trener crveno-belih, Janis Sferopulos.

 Iako su ove godine promenili trenera, igraju slično kao prošle godine. To znači da su tim koji igra u ritmu i da moramo da igramo veoma dobro – istakao je Sferopulos i dodaoo:

– Moramo da uložimo puno napora i da dobro započnemo Evroligu i da želimo ovo. Želimo da ova sezona, znate, ostane fokusirani na plan i da se borimo za svaku utakmicu, a na kraju ćemo videti.

Grk zna odakle dolazi najveća pretnja.

– Šorts, Hifi, imaju puno dobrih igrača. Ali, način na koji igraju kao tim to je jedinstveni način na koji igraju i moramo se suočiti sa njima, to je sigurno. Imaju neke igrače koji organizuju igru i uzimaju najviše vremena loptu u svojim rukama da kreiraju ili postignu poene, ali sigurno ne smemo nikoga potceniti jer stvarno dobro igraju kao tim. Imaju solidnu igru – naveo je Sferopulos i na kraju istakao da će domaćin biti motivisan:

– Sigurno će i Pariz imati ekstra motivaciju. Čitali smo da je utakmica rasprodata i bićemo spremni da usmerimo ovaj entuzijazam koji će pokušati da donesu na utakmicu. Voila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter