Izvor: BSC HAPPY/DNEVNI PULS
23.11.2023 u 21:08
0

SKANDAL U NBA: Košarkaškoj zvezdi preti zatvor zbog odnosa sa maloletnicom (FOTO/VIDEO)

NBA igrač Džoš Gidi, navodno se zabavlja sa maloletnom devojkom, ako se može verovati slikama i snimcima koji su postali viralni na društvenoj mreži X (bivši Tviter).

Australijanac, koji je najmlađi igrač u istoriji NBA lige koji je zabeležio tripl-dabl, mogao bi da bude krivično optužen ako se dokaže da su ove tvrdnje o njemu istinite.

Prema postu koji se širi na mreži X, Gidi je uhvaćen kako razgovara sa muškom osobom, dok je bio u društvu maloletne devojke, po imenu Liv Kuk. Ako se može verovati objavi, ali i komentarima, u pitanju je i dalje maloletna devojčica, trenutno „junior“ u srednjoj školi, a deca u ovoj fazi školovanja imaju 16 ili 17 godina.

Privatni nalog na Instagramu, koji se zove „OC Beers“ postavio je seriju slika i video-snimaka, tvrdeći da razotkriva Gidija.

Ništa manje ga nisu napali ni na mreži X, na postu koji je sada obrisan.

STIŽE POJAČANJE: Ferel i Partizan postigli dogovor

„Džoš Gidi iz OKC Tandera je sa maloletnom devojkom. Na prvom snimku razgovara sa njenim bratom. Ovo je odvratno i ovaj čovek mora biti kažnjen.

Ne možemo više da dozvolimo da ovo prođe ispod površine. Ovo mora da se vidi. Devojčica je junior u srednjoj školi“, navodi se u opisu.

Odmah su se pojavile mnoge druge slike i snimci, dok se na jednom vidi iobjava sa „Snepčeta“ koju je poslala ova devojka, a gde jasno kaže da su imali odnose.

Ukoliko se ove informacije pokažu kao tačne, Australijanac će biti u velikom problemu, preti mu krivično gonjenje, možda čak i zatvor.

Inače, Gidi ove sezone beleži 12,6 poena, uz nešto preko pet skokova i nešto manje od pet asistencija po meču, što je mnogo manje od 16,6 poena, osam skokova i šest uspešnih dodavanja, koliko je imao prethodne sezone u NBA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter