Izvor: TANJUG
13.11.2022 u 12:45
0

KRAJ ZA JOVANOVIĆA: Otpušten trener KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts saopštio je da je klub danas sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Klub se zahvalio Vladimiru Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera seniorskog tima, objavljeno je na sajtu kluba.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima tim povodom i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku.

Konferencija za medije KK Crvena zvezda biće održana sutra u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 13 časova, a gotovo je izvesno da će novi trener biti Duško Ivanović.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter