Izvor: Tanjug
12.02.2021 u 07:33
0

KUP KORAĆA U NOVOM SADU: Pobede Zvezde i Partizana, večiti derbi u polufinalu

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su u Novom Sad pobedili čačanski Borac 76:72.

NE PROPUSTITE:

IZA BRAVE! Saznajte sve o najvećoj ŠPIJUNSKOJ AFERI 20. veka! Ko je bio „Labrador“? (SUBOTA u 20.50)

AMERIČKI MEDIJI PRIZNALI: Tramp je pokraden na izborima!

EKSPLOZIJE U BEOGRADU: Građani u strahu, a ovo je RAZLOG!

U samom finišu meča tim Saše Filipovskog umalo je prokockao pobedu, ali je na kraju dramu rešio u svoju korist i revanširao se Borcu za prethodna dva poraza u isto toliko susreta.

U ekipi Partizana, koja brani trofej osvojen prošle godine, najbolju rolu imao je Erik Meika sa 15 poena, Nemanja Dangubić ubacio je 12, a Ognjen Jaramaz je dodao jedan manje.

Među Čačanima najefiksnijie je bio Brajs Džons sa 14 koeševa, a Dušan Miletić je stao na 10.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su sinoć u poslednjem četvrtfinalu završnog turnira u Novom Sadu savladali Radnički iz Kragujevca 108:47.

Uprkos izostanku petorice prvotimaca zbog korona virusa, sa povratnikom Džonijem O“Brajantom, Zvezda je lako izašla na kraj sa Kragujevčanima, za najubedljiviji trijumf crveno-belih ikad na završnici Kupa.

PROČITAJTE JOŠ:

GRADONAČELNIK NOVOG SADA TAJNO PRISLUŠKIVAN: Isplivali dokazi!

MUČNINE, VEĆI STOMAK…Nije bila trudna, usledio je ŠOK!

VRNJAČA BANJA: U toku potere pucali na policiju!

Najefikasniji je bio Branko Lazić sa 17 poena, Ognjen Dobrić ubacio je 16, a Džordan Lojd i Džoni O“Brajant po 11.

Kod Radničkog Filip Dumić bio je najefikasniji sa 19 poena.

Zvezda će u polufinalu u subotu igrati protiv večitog rivala Partizana, koji je ranije večeras savladao Borac iz Čačka 76:72.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter