Izvor: Kurir
28.06.2024 u 10:23
0

MARKO JARIĆ SE ZAPOSLIO: Isplivali detalji, evo ŠTA će raditi!

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić ima novi posao! Igrač koji je tokom karijere, kako u NBA ligi, tako i u Evropi zaradio 40 miliona dolara, bio je i u braku s Adrijanom Limom, sada će raditi u jednoj američkoj kompaniji.

Kako su iz kompanije čije je ime poznato redakciji naveli, Jarić će obavljati funkciju potpredsednika za poslovni razvoj i šefa Divizije za zabavu i sport. To su čelnici kompanije sa centralom u San Dijegu, koja se bavi pružanjem finansijskih usluga odnosno savetovanjem klijenata kako da upravljaju svojim novcem, potvrdili i na Linkdin profilu.

IZBIO OPŠTI HAOS: Uradio je nešto što NIKO PRE NJEGA NIJE

– Uzbuđeni smo da poželimo dobrodošlicu Marku Jariću u naš tim kao šef Divizije za zabavu i sport. Sa dinamičnom biografijom preduzetnika i veterana NBA lige u kojoj je proveo devet sezona, plus četiri godine u Evroligi, donosi bogato iskustvo i energiju u našu organizaciju. Spremite se za uzbudljive poduhvate pred nama – stoji u njihovoj objavi.

I sam Jarić je bio oduševljen što je dobio posao, pa je na svom Linkdin profilu dodao novo radno mesto.

Posebno je zanimljivo to da kompaniju koja je zaposlila Marka Jarića vode ljudi sa ovih prostora, iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter