Izvor: Alo.rs
15.07.2023 u 15:45
0

MIROTIĆ JE NOVI IGRAČ PARTIZANA: Crno-beli doveli najveće pojačanje u istoriji

Veliki transfer je kompletiran, Nikola Mirotić će karijeru nastaviti u Partizanu, javljaju crnogorski mediji

Nakon što je dogovorio uslove raskida ugovora sa Barselonom, španski reprezentativac prihvatio je poziv iz Beograda.

Prethodno se sastao sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem, a na tom sastanku dogovoren je dolazak u redove crno-bijelih.

Partizan je u prethodnoj sezoni osvojio ABA ligu i bio na pragu plasmana na završni turnir Evrolige.

NIŠTA OD MIROTIĆA: Olimpijakos odustao od crnogorskog košarkaša, stiglo pojačanje iz Albe

Beogradski sastav vodio je 2:0 u četvrtfinalnoj seriji sa Realom, ali su Madriđani preokrenuli i kasnije osvojili evropsku titulu.

Košarkaš iz Podgorice iza sebe ima veliku karijeru u kojoj je igrao za Real, potom u NBA ligi u dresu Čikaga, Milvokija i Nju Orleansa, da bi se 2019. godine vratio u Evropu i potpisao za Barselonu.

Pre Mirotića ugovor sa Partizanom potpisao je i povratnik iz Bajerna Ognjen Jaramaz, dok su vernost crno-bijelima produžili Kevin Panter i Zek Ledej.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter