Izvor: Kurir
30.06.2024 u 15:31
0

NAJBOLJI KOŠARKAŠ PLANETE SE U OVOME POJAVIO NA OKUPLJANJU REPREZENTACIJE: Pogledajte ovu besnu mašinu

Košarkaška reprezentaicje Srbije okupila se u Beogradu za početak priprema, a selektor Svetislav Pešić će tokom leta imati na raspolaganju i Nikolu Jokića!

Trostruki MVP NBA lige ranije je završio sezonu u SAD, pa će nacionalnom timu pomoći da se u Parizu okiti medaljom i tako nadogradi srebro koje je bez njega prigrabljeno na drugom kraju sveta – tokom Mundobasketa na Fliipinima.

SINER SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA ZA VIMBLDON: Fizički sam bolje, srećan sam što mogu da se takmičim

Najbolji košarkaš planete u ovom trenutku pojavio se na okupljanju reprezentacije u veoma opuštenom izdanju, spreman da počne sa treninzima uz saigrače, a veliku pažnju privukao je automobil u kojem je doputovao. Jokić je ovog puta iz svoje garaže isparkirao luksuzni BMW!

U pitanju je BMW X3 džip sa kombinovanim pogodonom na struju i gorivo, snage 630 Ks. Cena mu se kreće od 150.00 do 200.000 evra, u zavisnosti od detalja i paketa opreme koji se bira pri kupovini. Plug-in hibridni automobili imaju dva pogona: motor sa unutrašnjim sagorevanjem i električni motor. Oni pokreću hibridni automobil pojedinačno ili zajedno.

Nikola je ovaj luksuzni BMW izvukao iz garaže u kojoj se nalazi nekoliko skupocenih ljubimaca. Od ranije se zna da Jokić poseduje Mercedes Brabus, pa Rols Rojs Kalinan od čak pola miliona evra, dva skupocena Lamborginija – Hurakan i Aventador… Nakon osvajanja MVP nagrade u NBA dobio je na poklon automobil Kia Telluride!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter