Izvor: Happy BSC
08.10.2021 u 10:46
0

NE DAJU SRBINU DA OPET BUDE MVP: Jokića ne vide kao kandidata ove godine

Nikola jokić se učvrstio na poziciji najboljeg centra u ligi, ali po mišljenju generalnih menadžera NBA, ne bi trebalo očekivati da će ponovo biti MVP ove godine.  

PROČITAJTE JOŠ:  JOKIĆ PROGOVORIO O ULOZI OCA

Jokić je dobio 63% glasova za najboljeg centra u NBA, drugu godinu za redom i dosta je ispred Džoela Embida iz Filadelfije koji je dobio 23% glasova. Ipak, što se tiče MVP titule, Nagetsi nisu dobili nijedan glas. Za titulu MVP-a najviše šanse ima Kevin Durent sa 37 odsto glasova, što ga stavlja u blagu prednost u odnosu na Luku Dončića koji je dobio 33% glasova. 

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA RAZBILA MAKABI: Tel-Aviv u šoku!

Jokić i Lebron imaju jednak procenat glasova za najbolja dodavanja u ligi – 33% svaki, a Jokić takođe ima dosta glasova i u sledećim kategorijama:

1) Igrač zbog kog treneri suprotnog tima prave najviše izmena.

2) Najbolji internacionalni igrač.

3) Igrač kojeg bi generalni menadžeri NBA najradije uvrstili u tim.

4) Igrač sa najvećim košarkaškim IQ-om. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter