Izvor: HAPPYBSC
04.01.2024 u 16:53
0

NIKOLA JOVIĆ HEROJ MAJAMI HITSA: Jović prepun samopouzdanja, otkrio koga gleda kao starijeg brata

Posle partije sezone oduševljeno govorio o mentoru.

Nikola Jović je odigrao fantastičnu partiju u pobedi Majamija protiv Lejkersa sa 110:96, a onda je istakao koliko mu znače saveti Džimija Batlera.

Odigrao je čak 28 minuta protiv Los Anđeles Lejkersa i postigao 15 poena uz osam skokova, malo mu je nedostajalo da dođe do dabl-dabl učinka, ali mu je to definitivno najbolja utakmica u sezoni.

„Osećam se kao da mi je stariji brat. Radim sa njim i treniram, uvek mi je pomagao da verujem u sebe. Ako mogu da pogodim protiv njega i da čuvam njega koš od njega – mogu protiv svakog. Najbolji je u ligi na oba kraja parketa i mnogo mi znači dobar je momak“, rekao je Jović.

U jednom trenutku su se mnogi zapitali kako je moguće da radi ovo. Sa jedne na drugu stranu je odigrao čitavu akciju i tako pokazao šta sve može da radi.

Pogledajte i sve njegove dobre poteze na jednom mestu. Radio je bukvalno sve na terenu, nije se libio da probije, ali ni da otvori kontranapad i sjajno asistira ili završi na obruču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter