Izvor: ALO
05.10.2021 u 19:40
0

ODE U PENZIJU: Kraj blistave karijere!

Kraj jedne veličanstvene karijere.Proslavljeni španski košarkaš Pau Gasol završio je karijeru. On je minule sezone odigrao nekoliko meseci za Barselonu sa kojom je izgubio finale Evrolige, dok je sa Španijom igrao na Olimpijskim igrama. Ta poslednja avantura sa „crvenom furijom“ se neslavno završila jer su Španci izgubili u četvrtfinalu.

PROČITAJTE JOŠ: PSŽ BESAN:Evo šta je Leonardo odgovorio Madriđanima



Gasol ima 41 godinu i veliku karijeru iza sebe ovenčanu sa dva NBA prstena koja je osvojio sa Lejkersima, a bio je i svetski prvak sa Španijom 2006. i tri puta evropski prvak. Igrao je za Barselonu, Memfis, Lejkerse, Čikago Bulse i San Antonio Sparse, bio je kratko i u Milvoki Baksima i završio je karijeru u Barsi.

Karijera jednog od najboljih španskih košarkaša svih vremena trajala je pune 23 godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter