Izvor: Alo
19.10.2024 u 11:01
0

OVO JE POČETAK KRAJA: Bivši NBA igrač veruje u Jokića, ali ne i u Denver

Prilično interesantne reči Amerikanca.

U noći između utorka i srede počinje nova NBA sezona. Glavno pitanje je ko je favorit za šampionsku titulu? Prema Luu Vilijamsu – Denver svakako nije u toj kategoriji.

ŠOU ZA PAMĆENJE: Đoković i Nadal priredili zabavu uz tradicionalnu arapsku muziku

Bivši NBA košarkaš i igrač Atlante, Filadelfije, Toronta, Los Anđeles Klipersa i Hjustona koji ističe da Nagetsi trenutno stagniraju.

– Uvek će biti u tom krugu sve dok je Jokić u njihovom timu, mada se oseća da je ovo početak kraja, da budem iskren. Imate mnogo timova koji menjaju tok u svojim organizacijama i onda vidite Nagetse i čini vam se kao da malo stagniraju.

Svakako, zbog samog prisustva Nikole Jokića u ekipi, mora se Denver svrstati u vrlo opasne timove.

– Kada u timu imate igrača poput Jokića uvek imate priliku da se takmičite na najvišem nivou. Gledajući na Zapadnu konferenciju, mogu da kažem da će im biti teško da budu jedan od timova na vrhu – zaključio je Vilijams.

Nagetsi novu sezonu započinju 25. oktobra kod kuće sa Oklahomom, susret se igra od 04.00 po srednjeervopskom vremenu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter