Izvor: 24sedam
25.08.2024 u 21:34
0

PARTIZAN DOBIO POJAČANJE: Francuski reprezentativac i plejmejker Frenk Nilikina priključio se ekipi

Vredno se radi, tim je skoro potpuno kompletan

Partizanov tim dobio je novo pojačanje na treningu. Francuski reprezentativac i plejmejker Frenk Nilikina, za mnoge i najveće letošnje pojačanje, priključio se ekipi.

Trener Željko Obradović mu je odobrio produženi odmor zbog napora tokom Olimpijskih igara, gde je sa francuskom reprezentacijom stigao do finala.

Nilikina je započeo pripreme sa prvim treningom u teretani i na parketu male Arene.

On je već bio predstavljen javnosti u Domu Sindikata, ali je tek sada zvanično počeo sa radom. Prethodno je imao period za aklimatizaciju

Na parketu se pojavio i Mitar Bošnjaković, mladi igrač koji se oporavio od povrede sa juniorskog Evrobasketa.

On je, inače, danas napunio 18 godina, pa su mu saigrači i stručni štab čestitali rođendan.

Ipak, ekipa još nije potpuna. Ajzea Majk trenutno ima poseban režim treninga zbog povrede lista. Očekuje se pauza od oko mesec dana, ali će pokušati da održi formu kroz individualne treninge.

Crno-beli će prvi deo priprema provesti u Beogradskoj areni. Plan obuhvata i odigravanje pripremnih utakmica u Beogradu, kao i gostovanja u Trapaniju i Atini.

Zvanični početak sezone za Partizan je zakazan za 25. septembar. Tada će u Beogradu ugostiti čačanski Borac. Evroligaška sezona počinje 3. oktobra sa utakmicom protiv Baskonije u Vitoriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter