Izvor: Alo
23.10.2024 u 20:44
0

KAKVA LUDNICA U ARENI Partizan poražen od Virtusa u završnici za infarkt!

Košarkaši Partizana dočekuju Virtus u petom kolu Evrolige

PARTIZAN – VIRTUS

69:70 (20:15, 17:17, 24:25, 8:13)

Četvrta četvrtina

10. minut – Isteklo je vreme za napad Virtusa. Zatim nisu crno-beli uspeli da dođu do poena, ali gosti na drugoj strani jesu i ponovo vode. Željko Obradović je zatražio tajm-aut.

9. minut – Koliko važna trojka Lundberga! Ponovo jedan spor napad crno-belih, ali je Danac uspeo u poslednjim trenucima da pogodi izuzetno težak šut, baš kao što je to radio u dresu  Virtusa upravo protiv Partizana prošle sezone. Na drugoj strani poeni Klajburna i ponovo je nerešeno. Kakva drama u Beogradu.

8. minut – Nastavlja se žestoko mučenje u napadu za obe ekipe. Ulazimo u poslednja dva minuta meča-

7. minut – Ništa ne može da pogodi Partizan u ovim trenucima.

6. minut – Pogodio je Kordinije oba puta sa linije za slobodna bacanja i Virtus vodi prvi put na meču.

5. minut – Tvrde odbrane na obe strane u ovim trenucima. Niko ništa ne može da pogodi.

4. minut – Karlik Džons je nezgodno pao i izašao je sa terena. Nadajmo se danije ništa ozbiljno. Zatim je Šengelija pogodio trojku iVirtus je opet na samo poen zaostatka.

3. minut – Važni poeni za Dejvisa. Na drugoj strani Žižić pogađa oba puta sa penala. Potom sjajno polaganje Karlika Džonsa.

2. minut – Poeni za Morgana sa linije za slobodna bacanja.

1. minut – Ni jedni ni drugi nisu iskoristili prvi napad u poslednjoj četvrtini.

Treća četvrtina

10. minut – Iskoristio je Šengelija dva slobodna bacanja, a na drugoj strani poeni za domaći tim. Potom su crno-beli ukrali loptu i malo je nedostajalo da Tajrik Džons pogodi uz faul u poslednjoj sekundi treće četvrtine. Bio je polovičan sa linije penala, pa Partizan vodi sa tri razlike pred poslednju deonicu.

9. minut – Klajburn krade loptu izakucava u kontri, samo je poen prednosti za Partizan.

8. minut – Uzvraća Klajburn, a onda i Kordinije. Virtus je na -3.

7. minut – TAJRIK DŽONS! Monstruozno zakucavanje centra Partizana! Zatim gosti dolaze do novih poena, a onda Džons ponovo spektakularno zakucava i ima 19 poena (56:49).

6. minut – Potpuno je sam bio Klajburn i to je iskoristio pogodivši treću trojku.

5. minut – Promašio je Lundberg trojku iz ćoška, ali je na ofanzivnom skoku bio fenomenalni Tajrik Dćons i pogodio za +9. Luka Banki traži minut odmora.

4. minut – Ponovo je Džons bio siguran sa penala. Zatim Marinković postiže još jednu trojku.

3. minut – Realizovao je Tajrik Džons oba slobodna bacanja i prvi je dvocifreni u Partizanu, a zatim Vanja Marinković pogađa trojku za potpuni delirijum u Beogradskoj areni.

2. minut – Neverovatno koliko se Partizan muči u skoku. Ponovo je Virtus došao do ekstra poseda, da bi potom Kordinije ponovo pogodio pod faulom. Brendon Dejvis ima četiri faula.

1. minut – Pogađa sjajni Lundberg uz prekršaj Šengelije. Danac koristi i dodatno bacanje. Zatim na drugoj strani Kordinije pogađa uz faul koji je napravio Dejvis. Kordinije takođe koristi penal.

Druga četvrtina

10. minut – Ife Lundberg! Danski košarkaš postiže treću trojku za Partizan. Na drugoj strani promašuje Klajburn za tri poena. Partizanu je ostalo još pet sekundi do kraja druge četvrtine i Željko Obradović je zatražio tajm-aut, kako bi osmislio pravu akciju. Nakon minuta odmora nije uspeo Bonga da pogodi trojku i Partizan ima pet poena prednosti posle prvog poluvremena.

9. minut – Nova trojka sjajnog Vila Klajburna.

8. minut – Pogađa Ife Lundberg i Luka Banki reaguje tajm-autom (34:29).

7. minut – Trojka Sterlinga Brauna. Ovo je bilo veoma važno za crno-bele. Ipak, na drugoj strani ponovo poentira raspoloženi Klajburn. Potom Bonga siguran oba puta sa penala (32:29).

6. minut – Nerešeno je u Beogradskoj areni, sada je pogodio Toko Šengelija. Zatim sjajna asistencija Karlika za Tajrika Džonsa koji je lako zakucao i ima devet poena.

5. minut – Pogađa Klajburn i ponovo se Virtus vraća u igru. Opet se Partizan muči neko vreme u napadu.

4. minut – Još poena za Takera, koji je bez promašaja za sada.

3. minut – Prvi pogodak za Karlika Džonsa.

2. minut – Prekida Virtus seriju crno-belih. Zatim je na drugoj strani Pokuševski promašio oba slobodna bacanja, a onda novi poeni za Takera (23:19).

1. minut – Pokuševski! Prva trojka za Partizan.

Prva četvrtina

10. minut – Pokuševski je sve sjajno odradio, ali je promašio zicer. Na njegovu sreću, prikucao je Tajrik Džons. Na drugoj strani gosti nisu uspeli da realizuju poslednji napad i Partizan ima pet poena prednosti posle prve četvrtine (20:15).

9. minut – Faul u napadu Isaka Bonge. Nastavlja se mučenje Partizana u napadu. Prekinuo je to konačno Tajrik Džons poenima sa linije za slobodna bacanja.

8. minut – Novi poeni za Klajburna i Virtus prilazi na samo poen zaostatka (16:15).

7. minut – Crno-beli neko vreme bez poena. Braun je sada promašio za tri.

6. minut – Kakva trojka Vila Klajburna. Amerikanac je pogodio vrlo težak šut. Potom ide još jedna trojka za goste preko Morgana (16:13).

5. minut – Sjajan pas Dejvisa i laki poeni za Vanju Marinkovića. Potom je kapiten crno-belih naon ukradene lopte pogodio u kontri. Sjajan početak Partizana i Luka Banki mora da traži tajm-aut.

4. minut – Mini serija gostiju 4:0, poentirao je Vil Klajburn. Na drugoj strani potom pogađa Brendon Dejvis.

3. minut – Evo prvog koša iz igre za Virtus. Šengelija je promašio, ali je Žižić zakucao posle ofanzivnog skoka.

2. minut – Odličan početak Sterlinga Brauna. Partizanov bek je ponovo pogodio, ovoga puta pod faulom. Iskoristio je i dodatno slobodno bacanje pa crno-beli vode 5:0. Potom je Šengelija bio polovičan sa penala, a onda je Lundberg postigao nove poene za domaći tim (7:1).

1. minut – Prve poene na utakmici postiže Sterling Braun.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter